Huisartsenpraktijk de Coepel, Katwijk

Huisartsenpraktijk de Coepel in Katwijk aan Zee. Een lichte en frisse praktijk gesitueerd in een voormalig schoolgebouw op de eerste verdieping. Naast de huisartsenpraktijk hebben wij de apotheek, tandartsenpraktijk en andere ruimten ingericht in het nieuwe Medische Centrum. Dit zorgt ervoor dat de bezoekers afspraken kunnen combineren doordat alles op één dezelfde plek is gesitueerd. Het resulteert in een hoge klanttevredenheid.

LHV inrichting

De inrichting heeft een lichte uitstraling door het toepassen van een fris en natuurlijke kleurenpalet. Het heeft een eigentijdse invulling gekregen door het gebruik van modern meubilair en speelse vormen. De behandelkamers zijn ruimten welke optisch in tweeën zijn gedeeld. Er zijn halfhoge wanden toegepast voor privacy en rust. De huisartsenpraktijk is ingericht op basis van de richtlijnen van de LHV. Op deze manier wordt er op een verantwoorde en efficiënte manier gewerkt.

Verschillende wensen

Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar de gebruiker. In deze huisartsenpraktijk zijn meerdere huisartsen gevestigd. Voor eenheid hebben wij dezelfde sfeer doorgevoerd. Iedere huisarts heeft zijn/haar eigen wensen kunnen benoemen en zodoende heeft iedereen een optimale werkplek.

In het LHV handboek Bouwen is dit project van ons met apotheek en tandarts terug te vinden. Ontwerp en indeling zijn door Technoplanning bedacht.