Apotheek Voorhout, gezondheidscentrum Linnaeus

In het gezondheidscentrum Linnaeus hebben wij apotheek Voorhout gerealiseerd. Een interieur waar is gewerkt met opvallende elementen. De balie is als centrale punt in de ruimte geplaatst. De aandacht gaat uit naar de balie door opvallende visuals. Dit is gecombineerd met een sterk verlichtingsplan. De balie wordt extra uitgelicht en geeft een spectaculaire beleving aan de ruimte.

Verlichting

Wij adviseren u graag bij het kiezen van goede verlichting. In ons verlichtingsplan is te zien dat de toegevoegde waarde van een uitgekiende verlichting de beleving naar een hoger niveau brengt. Het geheel is een lichte, prettige ruimte om te verblijven. Hout is gecombineerd met een betonlook. Dit zorgt voor een modern maar tijdloos design. De kleur groen is de accentkleur en komt in het gehele gezondheidscentrum terug. Het brengt eenheid.

Vaste inrichting

Het door ons gerealiseerde interieur is de balie, de handverkoop, gondola’s, de wachtopstelling, kasten en tafel inforuimte, uitvultafels, afhalers, specialité, het aanschrijven, de werkruimte voor bestellingen, antibiotica/bezorgers, verbandstoffenopstelling, bureau en kasten kantoren, garderobe, kluisjes, pantry en de kasten en tafel voor de overlegruimte.