Apotheek Oldenzaal, gezondheidscentrum

Apotheek Oldenzaal is gevestigd in een gezondheidscentrum. Het beschikt over een prachtig nieuw interieur welke wij hebben gerealiseerd. Het interieur bestaat uit een multifunctionele backoffice. Een goede werkruimte en routing zorgt voor een prettige werkflow in de apotheek. Tevens biedt het nieuwe interieur veel ruimte voor de losse handverkoop.

Optimale privacy

Er is privacy gecreëerd door de privacy schermen. Deze lopen door tot het plafond. Het geeft het gevoel van een ‘eigen ruimte’ in de gehele apotheek. Optimale privacy staat in apotheken voorop. Het is belangrijk dat bezoekers als individu worden geholpen. Door half transparante panelen worden gedeelten niet volledig afgeschermd. Dit brengt openheid in de apotheek en toch heb je je eigen plek in de ruimte.

Vaste inrichting

Voor apotheek Oldenzaal hebben wij de volgende interieurelementen gerealiseerd: het nachtloket, de balies, vitrinekast, handverkoop, kasten inforuimte, bureaus, pantry, informatieruimte, onderkasten/bovenkasten kantoor apotheker, administratie, werkplekken dag apotheker/aanschrijven bulk, kast hangmappen/bakken, afhalerskasten, wandschappen grote afhalers, kasten verbandstoffen, ombouw koelkast, werkplek antibiotica, wandschappen bezorgers, tafel bulk/vullen robot, pantry personeelsruimte, kasten personeelsruimte, nachtbevoorrading, bereidingsruimte, pantry steriele ruimte, kast piketwacht en de wachtbank.