Apotheek Kooiker Hardenberg

Voor apotheek Kooiker hebben we een turnkey project gerealiseerd in 2 fasen. Dat wij interieurs kunnen bouwen staat voorop, maar hierbij mag zeker niet vergeten worden dat wij totaalplannen leveren. Van ontwerp tot bouwbegeleiding. Altijd enthousiast om op de wensen van de klant te vertalen. Wij zorgen voor de realisatie van het totale project!

Meer balieplekken

De originele balie bood onvoldoende plek en privacy met oplopende wachttijden tot gevolg. We hebben samen met de opdrachtgever de knelpunten in kaart gebracht. Met deze input maken we vervolgens een functioneel en esthetisch juist plan. We hebben de apotheker ontzorgd bij het aanpassen van zowel front als backoffice. Zowel ontwerp, productie, montage, aanpassing van installaties en de coördinatie is door ons uitgevoerd. Waar eerst drie plekken waren heeft de nieuwe balie ruimte voor vijf plekken. Dit betekent minder lange wachttijden. De verschillende balieplekken zijn ruim ingedeeld waardoor er een goede privacy is gecreëerd.

Duurzame materialen

De balie is uitgevoerd in Corian®. Wij zijn specialist in de verwerking van Solid Surface en partner van Corian®. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op een beter resultaat. We zijn niet voor niets expert in het toepassen en verwerken van dit schitterende materiaal. Door Corian® toe te passen laten wij ons niet belemmeren in het ontwerp. Het materiaal laat zich namelijk in bijna elke mogelijke vorm bewerken. Daarnaast is het sterk en duurzaam, toepasbaar in vochtige ruimten, onderhoudsvriendelijk, hygiënisch homogeen materiaal (geen poriën), nagenoeg naadloos te verwerken, repareerbaar, slijtvast, niet toxisch, brandvertragend en milieu vriendelijk.

Het laat zien dat wij niet alleen kwaliteit leveren in het produceren van meubilair. Wij staan ook voor kwalitatief goed materiaal. Zodoende maken we interieurs die qua functie, vormgeving en in kwaliteit toekomstbestendig zijn.

Bouwbegeleiding & planning

Naast de uitgevoerde balie hebben wij veranderingen in de backoffice doorgevoerd, het plafond aangepast en eenheid gecreëerd door een goed verlichtingsplan. Dit is een meerwaarde voor uw apotheek. Onze vakmensen adviseren u graag bij het opstellen van een goed verlichtingsplan. Verlichting is namelijk belangrijk voor de beleving van de ruimte. We hebben de verbouwing in twee fasen uitgevoerd, waarbij eerst de publieksruimte is verbouwd en vervolgens de backoffice. Hier is een verbeterde integratie van Smart Fill toegepast dat zorgt voor een betere flow in de apotheek. Tevens coördineren en regelen we al het overige werk zoals installatie werk, het aanpassen van vloeren en plafonds en zaken die bij nieuw- of verbouw komen kijken.

De apotheek draait gewoon door en is geen dag dicht geweest!