Apotheek Bom, Vriezenveen

Voor apotheek Bom hebben wij de vaste inrichting vervaardigd. Het laat zien hoe bepalend een balie voor de ruimte is. De functie van het element is duidelijk. De golvende vorm van de balie vormden een complexe uitdaging. Met onze expertise weten wij elk ontwerp en iedere vorm te realiseren. Wij gaan uitdagingen aan.

Veel volume

De apotheek beschikt over een grote ruimte. Dit betekent ook dat het belangrijk is om de balie volume te geven. Het mag niet wegvallen in het geheel. Een golvende lijn is ontstaan en doorgetrokken door de gehele ruimte. De spreekruimte is in deze vorm meegenomen en vormt één geheel, het geeft een speels effect.

Luxueus design

De wachtruimte voor klanten is opgenomen in het vaste interieur. Dit betekend dat wachten geen losstaande functie in de ruimte is. Het vormt een geheel binnen het ontwerp. De materiaalkeuze is tijdloos met een luxueuze uitstraling. Het lichte hout geeft allure aan het ontwerp. De golvende vorm van de balie wordt verwerkt door de tussenliggende lijnen. Het benadrukt de vormentaal.

De vorm van de balie was complex. Doordat wij de afgelopen jaren veel balies hebben gerealiseerd hebben wij deze kennis kunnen gebruiken om ook dit ontwerp in perfectie af te ronden.