Totaal project:

Voor Apotheek Boehmer in Leiderdorp hebben we de bestaande apotheek totaal verbouwd. Dit is een mooi voorbeeld van een totaal project. We hebben hier het ontwerp gemaakt, de uitvoering en bouwbegeleiding gedaan.

Open tijdens de verbouwing:

Uitdaging was om de apotheek open te houden tijdens de bouw. Dat is gelukt. Door in fasen te werken en een nauwkeurige planning te volgen is apotheek Boehmer op tijd en volgens plan opgeleverd.

Het ontwerp:

De indeling moest met name functioneel zijn en de routing moest nodig worden aangepast. De indeling in de oude situatie belemmerde de flow die er nu is.
De uitstraling moest fris zijn, en een tikje strandgevoel geven..

Privacy:

In elke apotheek bijna een thema. In de nieuwe indeling hebben we geschakelde balie elementen geplaatst, een nummertjes apparaat zorgt voor rust bij wachtende patiënten. De akoestische plafondplaten zorgen er samen met de achtergrond muziek voor dat aan de balie meer privacy is. Uitleg en privé gesprekken worden in de info gevoerd.