Abbey Pharmacy, Rotherdam United Kingdom

Voor Abbey Pharmacy hebben wij het vaste interieur vervaardigd. Wij vinden het interessant om aan projecten te werken in verschillende marktsegmenten. Dit geldt ook voor het werken op de internationale markt. Door onze ervaring in apothekersinrichting is Abbey Pharmacy gericht naar ons gekomen voor het realiseren van het maatmeubilair.

Kleurgebruik

Het ontwerp is modern, er is gespeeld met kleurcontrasten. Antraciet versus wit. Als accentkleur is groen vanuit de huisstijl doorgevoerd. Het zorgt voor herkenbaarheid van de apotheek.

Verlichting

Door het gebruik van donkere elementen is het belangrijk om een goed verlichtingsplan te realiseren. Wij hebben dit ontwikkeld en het laat zien hoe het contrast nog extra wordt benadrukt. Het geeft dynamiek aan de ruimte. Bovenal is het een fris en licht geheel. De balie heeft drie verschillende plekken om klanten voort te helpen. Privacy staat hierbij voorop. Dit is gecreƫerd door het toepassen van matte schermen en akoestische materialen.

Wij zijn trots dat wij met onze expertise en vakmanschap deze apotheek hebben gerealiseerd. In Nederland zijn wij modern in het toepassen van de verschillende technieken in de apothekersinrichting. Op deze manier hebben wij bijgedragen aan optimalisatie in de apotheek op de internationale markt.