DUURZAAMHEID IN EEN FAMILIEBEDRIJF

Als familiebedrijf is er een vanzelfsprekende aandacht voor duurzaamheid. Iedereen heeft het er over en het lijkt een populair begrip geworden. Echter voor ons is het iets natuurlijks wat wij al jaren doen. Eerder dan trend en populariteit kijken wij naar het belang van continuïteit. Een onmisbaar onderdeel hiervan is een duurzame inzet van mensen, kennis, energie en materiaal. Zonder besef van waarde en oog voor de toekomst is er geen continuïteit mogelijk. Voor de uitdrukkelijke communicatie wereldwijd over duurzaamheid werkten wij reeds met verantwoord gekapt hout ook wanneer onze opdrachtgevers daar niet specifiek om vroegen. Omdat wij het gewoon doen.


Technoplanning is member van MVO Nederland.

MVO Nederland is het nationale kennisinstituut en de nationale netwerkorganisatie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in één; hét startpunt voor alle ondernemers die hun bedrijfsvoering willen verduurzamen.

Wat is MVO?
Bij MVO neemt een onderneming de verantwoordelijkheid voor de effecten van haar bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Het bedrijf ziet in ‘people en planet’-vraagstukken kansen voor nieuwe producten, diensten of processen die zowel de samenleving als de onderneming ten goede komen.